Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Six Bomb ! ! ! (by Γιώργος Παρίσης)

Ένα υπέροχο βράδυ ..το βράδυ της παρασκευής!! Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας !! 
    Η ομάδα του Στέλιου Ζελενίτσα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ξεπέρασε το εμπόδιο του Ν.Βότση με score << 79 - 64 >>.
  Οι παίχτες ήξεραν από την αρχή τι ήθελαν..κι απλά το έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο  με ένα ξέσπασμα στο πρώτο πεντάλεπτο το score ήταν 13 - 2 υπέρ της Α.Ε.Ν.Κρήνης. Λίγο πριν το τέλος του 2ου δεκαλέπτου η ομάδα του Ν.Βότση έφτασε και ξεπέρασε στο σκορ με 38-39, από εκεί και πέρα η ομάδα της Α.Ε.Ν.Κρήνης πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ και χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας την οποία και διατήρησε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού .
  Μεγάλη εμφάνιση από τον "bomber" της ομάδας Γιώργο Παρίση ο οποίος με τα 6 εύστοχα τρίποντα   βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα για να κερδίσει τον αγώνα.
  Συγχαρητήρια σε όλους του παίχτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα αλλά και όλη την εβδομάδα ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα που υπήρχαν. 


 . 
Δεκαλεπτα :   1ο => 25-18 
                    2ο => 42-41
                    3ο => 56-51
                    4ο => 79-64
                     

 
 Διαιτητές: Δαμίγος, Λουλουδιάδης.

ΑΕΝ Κρήνης (Ζελενίτσας): Πάππας 4, Μυλωνάκης 3, Τσιγκόπουλος 16, Κούτος 12, Ρέμπελος 2, Τρουμπούνης 8, Παρίσης 22(6), Τσουκαλίδης, Μανιάτης 6, Βασιλειάδης, Καραχάλιος 6.

Ν. Βότσης (Νομικός-Μανωλόπουλος): Τσιγγελίδης 7(1), Παπαθανασίου 8(1), Πισσανίδης 14(2), Καλαϊτζής 9(1), Αντωνιάδης, Δημητριάδης 9, Χατζηβασιλειάδης 3, Ζαγορίτης, Ταλιώτης 2, Παπαδόπουλος 2, Αλεξιάδης 1, Ασσόκι 9




















twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ