Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Σημαντική νίκη!

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου η ομάδα μας αντιμετώπισε στο κλειστό της Πυλαίας την ομάδα της Μαλακοπής. Οι ομάδες ξεκίνησαν νευρικά και πολλές άστοχες επιθέσεις, αλλά η ομάδα μας κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά στο τελείωμα της 1ης περιόδου. Στη 2η περίοδο η ομάδα μας κατάφερε να ξεφύγει μέχρι και 9 πόντους μπροστά αλλά η  Μαλακοπή κατάφερε να μείνει κοντά και να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 23-29. Στην επανάληψη η ομάδα της Μαλακοπής έκανε την αντεπίθεσή της περνώντας ακόμα και μπροστά στο σκορ, με απανωτά τρίποντα, με ένα πόντο με το 3ο δεκάλεπτο να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας σοβαρεύτηκε και έδειξε ότι θέλει περισσότερο το παιχνίδι με αποτέλεσμα να πάρει μια διαφορά ασφαλείας όπου και την κράτησε μέχρι το τέλος, εξασφαλίζοντας μάλιστα και την διαφορά για τυχόν τελική ισοβαθμία.
Να πούμε συγχαρητήρια και στο δίδυμο των διαιτητών Μοσχοτόγλου, Αγραφιώτης Ι. που ήταν σχεδόν αλάνθαστοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δώσανε στις ομάδες την ευκαιρία να παλέψουν επί ίσοις όροις το παιχνίδι. Μακάρι να υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια τέτοιες διαιτησίες.








ΑΟΜ Πυλαίας 53
ΑΕΝ Κρήνης 60
Δεκάλεπτα: 9-12, 23-29, 48-48, 53-60. Διαιτητές: Μοσχοτόγλου, Αγραφιώτης Ι.
ΑΟ Μαλακοπή Πυλαίας (Γραμματόγλου): Καρλής 5, Φορίδης 4(1), Πετρόβαλης 19(5), Πρωτογερόπουλος 10(2), Παπαζαρίας 2, Γκανάτσας 8(1), Βέρρας, Μαυρίδης, Μοσχόπουλος, Σαντής 5.
ΑΕΝ Κρήνης (Ζελενίτσας): Βασιλειάδης 3, Φραντζής 1, Καραχάλιος 13, Πάππας 13, Κυριζόπουλος 12, Μυλωνάκης, Τσαμασλίδης 11, Κούτος 7, Χονδρογιάννης, Τρουμπούνης Ν., Τρουμπούνης Κ., Παπαδόπουλος Ν.
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ