Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

"Εκλεκτή" νίκη!!!


  Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα το Μάρκου Μπότσαρη στο κλειστό του Φοίνικα. Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα αποφασισμένες για την νίκη, πηγαίνοντας πόντο πόντο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με καμία από τις δυο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ πάνω από τέσσερις πόντους. Ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και στην ψυχραιμία τον παικτών μας από την γραμμή των ελευθέρων βολών που ήταν εύστοχοι με αποτέλεσμα η ομάδα μας να πάρει μια σημαντική νίκη.
  Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη και στον προπονητή μας Στέλιο Ζελενίτσα όπου απουσίαζε λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προπονητής για τον συγκεκριμένο αγώνα ανέλαβε ο παίκτης της ομάδος μας Κώστας Κοσμάς κάνοντας άριστο κοουτσάρισμα, σε συνεργασία με όλη την αποστολή.
  Παρά την νίκη αυτή η ομάδα μας έχει έντονα παράπονα από τον διαιτητή Εκλεκτό για κραυγαλέα λανθασμένα σφυρίγματά του σε κρίσιμα σημεία του αγώνα που παραλίγο να στοιχήσει στην ομάδα μας αυτήν την σημαντική νίκη και να πάει στράφι η μεγάλη προσπάθεια που έγινε. Για να είμαστε δίκαιοι όμως, ο πρώτος διαιτητής Μοσχοτόγλου παρόλο που τον εξέθεσε πολλές φορές ο συνάδελφός του, είχε μια εξαιρετική διαιτησία σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ελπίζουμε να παραδειγματιστούν και άλλοι από τέτοιες εμφανίσεις.



Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ 63
ΑΕΝ ΚΡΗΝΗΣ 67

Δεκάλεπτα: 19-16, 30-28, 46-48, 63-67

Διαιτητές: Μοσχοτόγλου-Εκλεκτός

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (Πολίτης): Παπασιώπης 4, Πρωτούλης 9, Αποστόλου, Γεωργίου, Αναγνωστάκης 11, Χειλάκος 6, Παπαϊωάννου 9(1), Γιάντσης 17, Παπαζιάν, Πετρούλας 2, Τσούπος 2.

ΑΕΝ ΚΡΗΝΗΣ(Κοσμάς): Χονδρογιάννης, Τρουμπούνης Μ., Βασιλειάδης 7, Μανιάτης 11, Φραντζής 4, Πάππας 4, Καραχάλιος 18, Κυριζόπουλος 6, Μυλωνάκης 4, Κούτος 3, Τρουμπούνης Κ., Τσαμασλίδης 10. 

twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ