Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Στην... Εντατική!!!

Παρασκευή 4 Απριλίου η ομάδα μας αντιμετώπισε την Ελπίδα Τούμπας στο κλειστό του Ιβανωφείου. Το 1ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ με την ομάδα της Τούμπας να παίρνει ένα ελαφρύ προβάδισμα κλείνοντας το δεκάλεπτο με σκορ 18-14. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, που όπως αποδείχθηκε και από το τελικό αποτέλεσμα ήταν το πιο κρίσιμο και αυτό που έδωσε τελικά την νίκη στην Τούμπα, η ομάδα μας μπήκε νωθρά σε αυτό το δεκάλεπτο και σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο της Τούμπας η οποία με απανωτά κλεψίματα και καλή άμυνα πάνω στους παίχτες μας, αναγκάζοντας τους να κάνουν πολλά λάθη η διάφορα έφτασε τους 12 πόντους κλείνοντας το ημίχρονο με 33-21. Στην αρχή της επανάληψης η Τούμπα έφτασε την διαφορά μέχρι και τους 15 πόντους και κάπου εκεί η ομάδα μας έδειξε να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα κατεβάζοντας την διαφορά κάτω από τους 10 πόντους με την Τούμπα όμως να απαντά και να πηγαίνει την διαφορά με το κλείσιμο του δεκαλέπτου στους 11. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας έκανε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να γυρίσει τον αγώνα ρίχνοντας την διαφορά μέχρι και τους 3 πόντους, χωρίς ωστόσο να καταφέρει την τελική ανατροπή και τη Τούμπα να γράφει με βολές το τελικό σκορ  50-45, σε έναν αγώνα με πολύ μεγάλο σασπένς, πάθος και νεύρα και από τις δύο πλευρές και στέλνοντας την ομάδας μας στην εντατική.


ΑΕΕΤ 50
ΑΕΝ Κρήνης 45

Δεκάλεπτα: 18-14, 33-21, 41-30, 50-45. Διαιτητές: Δαμίγος, Κουκουλεκίδης.
ΑΕΕΤ (Καράκος-Μητρίδης): Σταμολάμπρος, Πλατής 4, Καλαμάρας 15, , Γουβιάς, Τάσσος 15, Κάππος, Νυφαντής, Χοϊδάς 16(1), Φλώρος.

ΑΕΝ Κρήνης (Ζελενίτσας): Χονδρογιάννης 3, Βασιλειάδης 8(1), Πάππας 3(1), Καραχάλιος 11(1), Κυριζόπουλος 8, Μανιάτης, Μυλωνάκης, Κούτος 6, Τρουμπούνης Κ. 2, Τσαμασλίδης 4, Παπαδόπουλος Ν.
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ